Kde využít službu poskytnutí virtuálního sídla?

Slyšeli jste už někdy o službách virtuální kanceláře nebo poskytnutí sídla? Řada profesí se obejde bez vlastní kanceláře, a proto mohou zvolit alternativní řešení klasických kancelářských prostor, kterým je právě poskytnutí virtuálního sídla. Pokud zvolíte ke svému podnikání virtuální kancelář, vynaložíte na její zřízení minimální náklady, získáte „dobrou“ adresu a především naprosto pevně dané, velmi nízké fixní náklady na její provoz. 

Poskytnutí sídla na zajímavé adrese

Adresa je důležitý první dojem, který zákazníci z vaší firmy získají. Svou virtuální kancelář můžete mít na velice prestižní adrese v samotném centru Prahy. To je samo o sobě jasným přínosem. Za minimální finanční náklady vám bude zřízena pevná linka s přesměrováním na zadané číslo, v případě potřeby je k dispozici moderně vybavená zasedací místnost a profesionální recepční. Zkrátka vše, co očekává úspěšný businessman. Poskytnutí sídla navíc díky pražské adrese sníží zájem úřadů. V závislosti na požadavcích je možné připravit model spolupráce přímo na míru.

Účetnictví k poskytnutí sídla

Jistě budete potěšeni také z možnosti poradenské činnosti v oblasti účetnictví a daní. Asi se shodneme na tom, že najít opravdu spolehlivou účetní firmu není zrovna jednoduchý úkol. Navíc si podobné společnosti řeknou za zaúčtování jedné účetní položky i několik desítek korun. My doporučujeme nechat všechny úkony na profesionálech. Budete tak mít kancelářské služby s poskytnutím sídla „pod jednou střechou“. To napomáhá dokonalé transparentnosti všech operací. Už se vám nemůže stát, že zapomenete na daňové přiznání. Ne každá daň se totiž platí až na konci března. V květnu a listopadu se platí daň z převodu nemovitosti, do konce ledna máte čas na podání přiznání k dani silniční.

Poskytnutí sídla s profesionálním zázemím

Klient Profi-kanceláře ihned po podpisu smlouvy získává poskytnutí sídla firmy v podnikatelském centru, tzv. virtuální kancelář. Název vaší firmy se objeví na štítku u vstupu do budovy a recepce se bude věnovat každému ohlášenému i neohlášenému hostu, který na adresu sídla vaší firmy dorazí. Navíc lze využít celou řadu “back-office” služeb z oblasti administrativy a výkaznictví. Rozsah těchto služeb závisí na zvoleném programu, přičemž ceny začínají již na 440 Kč za měsíc. Při srovnání poskytnutí sídla firmy ve virtuální kanceláři s provozem klasické „kamenné“ kanceláře a zaměstnání asistentky na běžnou administrativní práci, se jedná o pouhý zlomek nákladů. Poskytnutí sídla firmy je ideální volbou pokud nepotřebujete vlastní prostory a jste schopni pracovat doma, v terénu či přímo u klientů.

Společnost Profi-kancelář nabízí poskytnutí sídla na adresách: Praha 1, Praha 2, Praha 3 a Praha 9. Bližší informace o poskytnutí sídla získáte na webu společnosti www.profi-kancelar.cz/ nebo na bezplatné zákaznické lince 800 880 110.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>