Sídlo firmy na Praze 1, 2, 3 nebo 9

Jste podnikatel a přemýšlíte jak snížit své náklady na minimum? Jednou z největších položek bývá pravidelný pronájem zařízené kanceláře a následný dlouhodobý provoz. Někteří z podnikatelů přitom paradoxně administrativní budovu nepotřebují každý den. Vše přitom lze vyřešit velmi jednoduše, levně a elegantně a to pomocí služby virtuální sídlo firmy v Praze. V tomto článku vás seznámíme se společností, která se poskytováním virtuálních sídel zabývá již od roku 2006.

Levné sídlo firmy v Praze

Pro umístění virtuálního sídla firmy, nás zaujala společnost Profi-kancelář s.r.o., která kromě této služby nabízí také pomoc při zakládání společnosti a kromě samotného sídla firmy, můžete využít služeb virtuální kanceláře či vedení účetnictví a další administrativní podporu. Každá korespondence, která vám přijde na tuto „virtuální adresu“ bude přebrána pracovníky Profi-kanceláře a následně budete upozorněni prostřednictvím e-mailu, nebo SMS. Navíc je možné kdykoliv využít plně vybavenou kancelář. To je zejména výhodné pro společnosti nebo OSVČ, pro které je setkávání s lidmi denní rutinou.

Využít a mít sídlo firmy v Praze má řadu výhod. Tou hlavní je, že budete na své dodavatele a zákazníky působit důvěryhodně. To například ocení provozovatelé dnes rozšířených internetových obchodů. Díky virtuálnímu sídlu v Praze máte také mnohonásobně menší šanci na kontrolu vašeho účetnictví finančním úřadem.

U společnosti Profi-kancelář s.r.o. můžete využít sídlo firmy na adresách v Praze 1, Praze 2, Praze 3 a Praze 9.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>