Výživový poradce radí jak na dietní přešlapy

Mnoho lidí se snaží zhubnout „svépomocí“, což není nic až tak špatného. Ovšem velmi záleží, jak se k tomu takový člověk postaví. Kolik pravdivých informací si zjistí a zda si spíše nezadělá na malér. Úprava hmotnosti může být snadná bez omezování se a trápení hlady. Dnešní trh nabízí velmi mnoho potravin, které se tváří zdravě a dietně. Opak je však pravdou. Mezi takové potraviny se například řadí light limonády, jogurty bez tuku a nahrazení některých potravin za DIA výrobky. Tady už výživový poradce lapá do dechu, protože tohle je přesně to, čím si blokujeme hubnutí – naopak ještě můžeme i nějaké to kilo přibrat. Proč? To vám hned vysvětlíme.

Výživový poradce tiskove-zpravy.eu

Light limonáda pod lupou výživového poradce

Mezi potvrzená fakta patří, že už jen vyřazení dietních limonád ze svého pitného režimu pomůže s hubnutím. Jestliže si denně dopřáváte tyto dietně se tvářící limonády, zvyšujete šanci až o 65%, že během dalších 10 let si zaděláte na obezitu. To nezmiňujeme srdeční problémy a cukrovku. Vědecky bylo prokázáno, že dietní limonády stojí za celou řadou zdravotních problémů. Umělá sladidla jsou pro lidské tělo mnohem více škodlivé, než obyčejný bílý cukr. Úpravu hmotnosti v tomto případě rozhodně nečekejte.

Nízkotučné jogurty a další pochoutky

Mnohem lépe uděláte, když si dáte klasický jogurt do 3% tuku. Nízkotučné jogurty mají možná méně tuků, ale zato jsou plné sacharidů. Bývají dohušťovány škrobem – cukrem a ten nahrazuje chybějící tuk. Rozhodně se nenechte oklamat svůdným nápisem a pozorně čtěte složení. Mimo jiné po nízkotučných jogurtech, které vás nezasytí, dostanete během okamžiku nezadržitelnou chuť na sladké nebo hlad. Což povede k tomu, že se stejně najíte či něco na chuť sezobnete. Podobně je na tom i müsli, kde velmi záleží na tom, zda jde o sypané či pražené. Pokud si myslíte, že jíte správně, ale nedaří se vám hubnout, kontaktujte výživové poradenství Praha. Společně odhalíme některé skryté chyby, kterých se třeba nevědomky dopouštíte.

Press-Media.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>