AMAR Krby Morava se soustředí na krbová kamna a krby, výrobu, prodej a montáž

V současnosti stoupají na oblibě zdroje tepla, jako jsou krbová kamna, anebo krby. Společnost AMAR Krby je zaměřena na zhotovení nákresu, vypočítá hrubou práci i materiál, to vše zadarmo, ideálně vyhotoví 3D nákres pro jednotlivé zájemce o krby, nebo krbová kamna, nebo i zahradní kamna, kachlová kamna, anebo krbové vložky. Před výstavbou se počítají osobní požadavky klienta, užitý materiál a prostorové dispozice. Všechny krby a krbová kamna jsou budována jako jedinečné originály.

Úspěšné budování systémů pro krbové vložky s výměníkem, spojení nádrží čerpadel anebo solárních systémů je možné díky zkušenostem firemních zaměstnanců se stavebními odborníky a topenáři. Všechny tepelné zdroje se tím stávají jak estetickou, tak k přírodě šetrnou a ekonomickou složkou každého objektu. Sortiment zahrnuje rovněž akumulační krby.

Moderní krbová kamna jsou oblíbená díky funkcím a svému vzezření, ale i díky jednoduché montáži bez složitých stavebních úprav. Komplexní nabídka zdrojů tepla obsahuje účelná krbová kamna, účelná rustikální krbová kamna a klasická kachlová krbová kamna. Při výběru se poraďte s našimi odborníky, nebudete mít tak starosti s vypočítáním tepelné ztráty objektu, anebo stavebním plánem domu, případně parametry komínu. Firma zajistí i montáž krbu či kamen.

Veškerá krbová vložka s výměníkem se dá nekomplikovaně sloučit s již vybudovanou topnou soustavou v budově, s podlahovým vytápěním, integrovat s akumulační nádrží, bojlerem nebo topením v jednotlivých místnostech. Zákazníci si mohou vybrat z mnoha typologií prosklení a velikostí těchto tepelných zdrojů, a proto se vaše nová krbová vložka s výměníkem na teplou vodu stane elegantní částí objektu. Váš výběr tepelného zdroje tepla bude jednoduchý, jestli zmíníte dispozice objektu a jeho technické parametry.

1 komentář u “AMAR Krby Morava se soustředí na krbová kamna a krby, výrobu, prodej a montáž

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>