Jak si zařídit báječnou svatbu

Každá žena po ní touží. Lifestylové magazíny jsou plné článků a inspirativních návodů, jak jí dosáhnout. A co potřebujete k tomu, aby vaše svatba byla prostě legendární?

Krásná nevěsta – každá dívka či mladá žena je krásná, minimálně v očích ženicha. Aby byla žena ve svůj velký den nejkrásnější, tak si musí opatřit takové šaty, které její krásu zdůrazní. O zbytek se postarají schopné kadeřnice a kosmetičky.

Genius loci místa obřadu – ať už jde o půvabný vesnický kostelíček v jižních Čechách, katedrálu v Kutné Hoře, louku za Brnem, tak místo je nesmírně důležité pro celé vyznění obřadu.

Krásné dekorace - židle ozdobené potahy s doplňky v oblíbené barvě jak z amerického filmu, stoly se sněhobílými ubrusy, porcelánové talíře, elegantní mašle na autě či broušené skleničky. V detailu je ukryté kouzlo celého obřadu a krásné dekorace se velice podepíší na celkovém dojmu.

Hostina - láska prochází žaludkem. Na to nezapomínejte a připravte vašim hostům nezapamatovatelnou hostinu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Obchod, prodej a jeho autorem je janpavelka. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>