Jednoduché založení nové společnosti

V prvopočátku všeho se musíte rozhodnout, jakou cestu k nové a vysněné společnosti zvolíte. Nabízí se totiž dvě praktická řešení:

  • Nová firma na klíč
  • Prodej již založené společnosti

Nová firma na klíč

Jde pravděpodobně o nejekonomičtější variantu, jak docílit svých cílů. Společnost s ručením omezeným si necháte založit zcela na míru. Vymyslíte si pouze název a vše ostatní přenecháte odpovědným specialistům. Ti zajistí všechny náležitosti na úřadech, vyřídí potřebné registrace a předloží vám zásadní dokumenty se stvrzením o tom, že založení společnosti s.r.o. proběhlo v naprostém pořádku.

Prodej založené společnosti

Pakliže vám nezáleží na minulosti firmy, ale dáte raději přednost splacenému kapitálu a možnosti začít s podnikáním ihned, využijte ready-made společnosti. To jsou firmy s kompletní identitou, jejichž nákup je samozřejmě nákladnější.

V obou případech jde o pohodlné založení společnosti, s nímž nebudete mít žádné starosti a můžete se věnovat svým pracovním aktivitám.

Kolik vás založení firmy na míru bude stát?

Současné ceny jsou mnohem příznivější než před lety. Jako příklad budiž nabídka renomované společnosti Založení s.r.o. (jeden z prvních českých poskytovatelů), která zajišťuje založení společnosti s.r.o. na klíč za velmi výhodných podmínek. Služba zahrnuje kompletní servis čítající osobní konzultaci, přípravu veškeré dokumentace, notářský zápis, živnostenské oprávnění, registraci na obchodním rejstříku a registraci na finančním úřadě. Firmu budete mít k dispozici do dvou týdnů.

Pokud je pro vás dvoutýdenní lhůta založení společnosti příliš dlouhá, můžete využít  již fungující ready-made s.r.o.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>