Háčkování s korálky

V současné době zažívají renesanci různé tvůrčí techniky, které využívají skleněné korálky. Mezi nejoblíbenější patří tvorba háčkovaných ozdob se skleněnými perlemi a různými korálky.

 

Technika háčkování s použitím bižuterních prvků ve svých nejrůznějších podobách a stupních obtížnosti je dostupná všem zájemcům o její zvládnutí. Tvorba háčkovaných šperků a ozdob s využitím korálků nabízí široký prostor pro uplatnění vlastní tvůrčí fantazie a rozsáhlé možnosti kombinací různých druhů, velikostí a barev perlí a perliček.

Mnoho instruktorek ve svých tvořivých kurzech nabízí právě metodu výroby háčkovaných šperků s korálky pro snadnou dostupnost veškerých komponent pro tuto výrobu a širokou škálu druhů a tvarů ozdob, které je možné vyrobit. Neocenitelnou výhodou této techniky je také možnost vyrábět zcela jednoduché šperky i složité a na výrobu náročné produkty. Návrhy a návody, jak jemné a precisní náramky, náhrdelníky a další šperky a ozdoby vyrábět háčkováním lze najít také na internetu. Kdo si tuto techniku oblíbí, má velký prostor pro uplatnění své tvůrčí fantazie a rozsáhlé možnosti kombinací různých druhů, velikostí a barev korálků a perliček.

Potřeby na háčkování má téměř každá žena doma, a pokud ne, lze je nakoupit v kterékoli galanterii. Bižuterní komponenty potřebné na výrobu dodává společnost Beads 4U s.r.o. z Jablonce nad Nisou. Požadované korálky a ostatní bižuterní potřeby lze objednat přímo ve firmě Beads 4U nebo je koupit v některé z mnoha prodejen rozmístěných po celé republice, do kterých společnost Beads 4U bižuterní komponenty dodává.

http://www.beads4u.cz/cz/vzornik-barev/

http://www.beads4u.cz/nabidka-kategorie//?kategorieId=185

http://www.beads4u.cz/cz/kontakt/clanky/hackovani-s-koralky

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>