Polakování zorníků ochranných brýlí zvyšuje ochranu zraku a komfort užití

Mezi základní požadavky na ochranné pracovní brýle patří nejen maximální ochrana očí a zraku, ale i potřeba snížení nebezpečí poškrábání zorníků a odolnost před jejich zamlžením.

 

Ochranné pracovní brýle značky uvex díky různým druhům polakování zvyšují komfort užití i v náročném prostředí. Základními druhy polakování zorníků jsou: uvex supravision sapphire, uvex supravision sapphire, uvex supravision plus.

Zorníky polakované technologií uvex supravision sapphire jsou oboustranně extrémně odolné proti poškrábání a nabízejí výbornou odolnost proti chemikáliím. Systém polakování, který byl vylepšen pomocí nanotechnologie, nabízí zvýšené nepřilnavé vlastnosti a zorníky jdou tudíž lépe čistit. Tekutiny a mastné nečistoty jdou lehce odstranit.

Zorníky polakované technologií uvex supravision excellence jsou odolné proti zamlžování na vnitřní straně, zatím co vnější je chráněna proti poškrábání a odolná proti chemikáliím. Vlastnosti proti zamlžování jsou trvalé i přes opakované čistění. Díky použité nanotechnologii lze zorníky lehce čistit a jsou méně náchylné ke znečištění.

Zorníky polakované technologií uvex supravision plus mají pokročilou oboustrannou ochranu proti zamlžování a jsou odolné proti poškrábání a navíc jsou antistatické. Vlastnosti proti zamlžování jsou trvalé i přes opakované čistění. Toto polakování zorníků je vhodné do oblastí s vysokou vlhkostí.

Mimo základního polakování zorníků uvex nabízí i speciální druhy polakování, která jsou vhodná i do extrémních prostředí.

Nejen veškeré druhy ochranných pracovních brýlí uvex včetně polakování, ale i všechny druhy OOPP značky uvex na český trh dodává společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.

http://www.uvex-safety.cz/cz/produkty/ochrana-zraku/technologie-polakovani/

http://www.uvex-safety.cz/cz/aktuality/tiskove-zpravy/lanky

http://www.uvex-safety.cz/cz/aktuality/tiskove-zpravy/lanky/polakovani-zorniku-ochrannych-bryli-zvysuje-ochranu-zraku-a-komfort-uziti

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>