Jaké výhody Vám přinese Nano impregnace textilu?

O naše šaty je třeba dostatečně starat. Nejběžnějším a nejjednodušším typem čištění šatů je praní. Mnozí ale hledají jiné alternativy, aby ochránili oblečení ještě více. Nanotechnologie nabízí řešení i na tento problém.

1618_image2

Tato inovativní technologie se prosadila i do textilního průmyslu. Nano impregnace textilu Vám nabízí jedinečnou možnost pozměnit povrchové vlastnosti Vašeho oblečení či bot. Impregnovat můžete různé textilní povrchy – bavlna, semiš nebo zcela běžná látka. Produktem víte ošetřit i kůži, ale pozor! Kůže musí být savá, protože k dosažení očekávaných výsledků musí být ošetřený povrch pořádně promočený impregnací.

Po ošetření povrchu musíte nechat oblečení kompletně vyschnout. Po úplném usušení si následně můžete užívat výhody, které Vám Nano impregnace textilu nabízí. Oblečení bude odpuzovat vodu (hydrofobie), různé oleje (oleofobie) a neviditelná nano vrstva zajistí, aby se nečistoty nedostaly k vláknům textilu. Důležité je připomenout, že po impregnaci ošetřený textil nezmění vzhled ani prodyšnost.

Shrňme si, jaké výhody získáte použitím tohoto inovativního produktu:

1. Ošetřený textil odpuzuje vodu, oleje a jiné tekutiny.

2. Na oblečení se vytvoří neviditelná nano vrstva, která ale nezmění vzhled ani prodyšnost textilu.

3. Na povrchu textilu se vytvoří „efekt lotosového květu“.

4. Životnost ošetření je dlouhodobá ve srovnání s běžnými produkty.

5. Nano impregnace je schopna odolat běžným pracím prostředkem a je také UV stabilní.

6. Nižší spotřeba pracích prostředků, ušetřený čas a peníze.

Textil-pred-po-CZ_SD

Jak vidíte, Nano impregnace textilu Vám nabízí široké spektrum výhod. Tento inovativní produkt najdete v nabídce firmy NanoProm. Vybírat si můžete z různých balení, od nejmenšího 100 ml až po několikalitrové balení. Vyzkoušejte si produkt i Vy a dodejte Vašemu oblečení jedinečné a dříve nevídané vlastnosti.

Příspěvek byl publikován v rubrice E-shop a jeho autorem je NanoProm. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>