Korupce ve společnosti

V poslední dekádě roku 2014 vznikl můj první studentský projekt kulturních stránek Kultura v hl. Praha jako nedílná součást k praktické části absolventské práce Zajištění kulturních potřeb občanů hl. m. Prahy. Stránky zahrnovaly nejen kulturní reportáže, ale také anonymní dotazníky. Rok po úspěšné obhajobě Absolventské práce v třetí dekádě roku 2015 byla spuštěna online fotografická galerie Kouzlo barevné fotografie, kde jsem především publikovala fotografické snímky z Botanické zahrady hl. m. Prahy a Zoologické zahrady hl. m. Prahy. Fotografická galerie je v současnosti stále živá, a je obohacována o další fotografické snímky z mnoha jiných malebných míst hlavního města.

V akademickém roce 2015/2016 jsem nastoupila ke studiu VŠRR v Praze. Nyní jsem ve 3. ročníku bakalářského studia / obor Bezpečnostní managament. Klíčovým tématem mé bakalářské práce je korupce v české společnosti. Po velmi dobré zkušenosti s projektem kulturních stránek, jsem k praktické části bakalářské práce spustila nový studentský projekt. Studentským projektem Korupce ve společnosti bych Vás velmi ráda pozvala k výzkumnému šetření, které jsem opět  koncipovala  prostřednictvím anonymních dotazníků. Pevně věřím, že i tento projekt si najde své příznivce, kteří se budou spolupodílet na novém výzkumném projektu.

Všem respondentům děkuji za spolupráci

S přáním pěkného dne Ivana K.

1 komentář u “Korupce ve společnosti

  1. No a jaké jsou v dotazníku otázky? Co se týká ty korupce společnosti. Docela mě tohle téma zajímá a jak si tak o tom čtu tak jsem narazil na tuhle firmu https://www.amlsolutions.cz/system-identifikace-a-kontroly-klienta která se tím zabýva a celkově finančnímy podvody, korupcí a praní špinavých peněz. A myslím že tahle problematika je rok od roku horší, než aby se tady u nás situace zlepšovala, je to složité a obsáhlé téma.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>