Tip: Virtuální sídlo firmy

Jste podnikatel a přemýšlíte jak můžete ušetřit? Je zajímavé, že mnoho podnikatelů nepotřebuje pravidelný měsíční pronájem zařízené kanceláře a přesto i když není plně využitá, tak za ní platí nemalé peníze. A to nejen za samotný pronájem, ale také za energie a další kancelářské vybavení. Přitom existuje velmi jednoduché a elegantní řešení a to v podobě virtuálního sídla firmy. Chcete se o tomto  řešení dozvědět více?

Populární služba virtuální sídlo firmy

Tato populární služba nazývaná virtuální sídlo firmy začíná využívat stále více podnikatelů, kteří nepotřebují non-stop administrativní zázemí. Jednoduše si necháte zapsat do obchodního rejstříku adresu jednoho z našich kancelářských center a my se vám budeme starat o korespondenci i neohlášené návštěvy. Vyškolený pracovník našeho centra se postará o to, abyste své dopisy, maily či telefonáty včas obdrželi.

Využít virtuální sídlo firmy v Praze má řadu výhod – tou hlavní je, že budete na své dodavatele a zákazníky působit důvěryhodně. Co se virtuálního sídla firmy v Praze týče, máte také mnohonásobně menší šanci na kontrolu účetnictví finančním úřadem, protože zde hrozí tyto kontroly méně.

Společnost Profi-kancelář s.r.o. nabízí virtuální sídlo firmy na adresách v Praze 1, Praze 2, Praze 3 a Praze 9.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>