Vaše stěny dostanou díky samolepkám novou tvář

Oživte stěny díky moderním designovým samolepkám! Ty jsou totiž několik let hitem v oblasti dekorací do interiéru. Pokud vás už stěny vašeho obydlí nebo kanceláře nebaví, určitě chcete nějakou změnu. A pokud má ta změna být rychlá a nepříliš radikální, budou luxusní designové samolepky to pravé. Jednoduše si vyberete motiv, objednáte, a jakmile nálepky přijdou, aplikujete je na zeď. Uhladíte, a je to. Pokud by vás omrzely, jednoduše je sundáte bez poškození omítky pod nimi.

Zpestření interiéru během chvilky

Samolepky do bytu se nemusí nalepit pouze na stěny s omítkou. Drží i na nábytku, obkladačkách nebo skle, zkrátka na hladkém a rovném povrchu. Vyrábějí se dokonce nálepky do exteriéru nebo samolepky na auto. Díky těmto moderním nálepkám s krásnými motivy nemusíte hned škrabat omítku nebo nově malovat. Tento větší krok klidně několik let počká, pokud chcete nálepkou zakrýt nějaké poškození stěny nebo ji prostě ozvláštnit. Jde o pěkné zpestření za nízkou cenu a bez velké námahy. Nevyžaduje složité přípravy ani mnoho párů rukou na pomoc.

Zkuste pořídit samolepky v e-shopu

Kde designové a dětské samolepky pořídíte? Velký výběr je v e-shopu Samolepkynazed-nej.cz. nechybí ani dekorace pro oslavy nebo drobné dárky. Těmi jsou například přívěsky pro dva. Nakoupíte zde jednodílné i vícedílné samolepky, malé i velké, barevné i černobílé, s textem nebo bez něj. Hodí se do všech místností. Určitě objevíte skvělé samolepky do kuchyně, na chodbu, do obývacího pokoje, dětského pokojíčku, ložnice i koupelny. Jejich aplikaci zvládne každý s trochou trpělivosti a manuální zručnosti. U velkoformátových motivů je lepší mít na nalepení pomocníka, u ostatních to pravděpodobně zvládnete sami. K nejoblíbenějším patří abstraktní motivy, květiny a samolepky siluety.

Příspěvek byl publikován v rubrice Dům, E-shop, Typy a rady a jeho autorem je kosmik. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>