Nářadí pro každého kutila

Ať už se bavíme o domácím kutilovi, který nezná lepší využití volného času než ve své dílně, či o profesionálním řemeslníkovi, spojuje je jedna potřeba. A to vlastnit pořádnou výbavu. Bez nářadí jako například úhlová bruska Maktec nezíská řemeslník žádné zakázky a s jeho obživou to půjde od desíti k pěti, hobby kutila zase práce přestane bavit. Pokud se však spolehnout na pořádné nástroje, nejen, že se jejich činnost stane velikou zábavou, ale ještě si při ní ušetří spoustu namáhavé práce.

Jak si ulehčit řezání

V běžném životě obou skupin kutilů se denně naskýtá potřeba tu něco zkrátit a tu něco přeříznout. Jistě, lze to vyřešit ruční pilkou či maflem, ale výsledek nebude zdaleka tak uspokojivý, jako při použití pokosové pily Metabo. Její největší pozitiva hledejme ve schopnosti přesného řezu. Ať už je zapotřebí vést řez kolmo či rovnoběžně, pokosová pila to zvládne. Umí totiž řezat pod úhlem. Pokosová pila Metabo KGS 254M k této základní funkčnosti přidává i velmi praktické používání. Všechny ovládací prvky jsou pogumované a úchyty ergonomicky tvarované. Celá konstrukce pily je umístěna na stabilní a robustní konstrukci, což dává výslednému řezu ještě větší přesnost.

Objevte kouzlo aku nářadí

Co je platné mít skvělé a špičkové nářadí, když potřebujete rychle něco zašroubovat či vyvrtat v terénu. I na tento problém existuje řešení. Jmenuje se aku nářadí a jeho hlavní schopností je pracovat mimo dosah elektrického proudu bez větší fyzické podpory. S aku vrtačkou Metabo se variabilita a efektivita vaší práce zvětší natolik, že jediné, co budete řešit, je stav baterie. V případě, že se vybije, není nic jednoduššího než použít jeden z akumulátorů Metabo a baterii opět dobít.  Aku vrtačku Metabo si můžete pořídit včetně náhradního akumulátoru a rozhodně tím neprohloupíte. Obsahuje totiž zajímavé a praktické funkce. Pro jednodušší práci lze zapnout LED osvětlení pracovního místa, na kterém můžete následně použít jak pravý, tak levý chod aku vrtačky. Obavy o to, že se vám baterie vybije po každém použití, nechte stranou, kapacita akumulátorového článku činí až 2 Ah, což poskytuje dostatečnou dobu na dlouhé používání.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>